Brrrrr  to je fujtajbl
 Brrrrr  to je fujtajbl  

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 Brrrrr  to je fujtajbl
 Brrrrr  to je fujtajbl  

On zakryva ty rezave origo brzdy vis...-peha- píše:No já považujem za TUZING aj to keď na legynu dakdo hodí plecháče s TESKO puklicamaBrrrrr to je fujtajbl

No a Hanzýku bohužial len 1 kúsok a bol červený
 No a Hanzýku bohužial len 1 kúsok a bol červený 

I tak se to da rict, ale nechtel jsem bejt na Tebe zas tak zlej!Hanzy píše:Tuzing je prasarna na aute
 BTW co nejstrucneji jsem vysvetloval zakladni rozdil mezi 2 podobnymi pojmy TUxING, takze salodlouha srdceryvna obhajoba mimo tema nebyla vubec nutna, ale pokud se Ti ulevilo, necht je Ti prano...
 BTW co nejstrucneji jsem vysvetloval zakladni rozdil mezi 2 podobnymi pojmy TUxING, takze salodlouha srdceryvna obhajoba mimo tema nebyla vubec nutna, ale pokud se Ti ulevilo, necht je Ti prano... 
Prototyp sportovního vozu Škoda Winetou (1967) postavený švýcarskou firmou A.P.Glättli AG Dietlikon. PS: Nápověda nebyla nutná...-peha- píše: Hele čo je tohle nó

a tak tu je ten nový model len sa volal APAČ
 a tak tu je ten nový model len sa volal APAČ  a ako vždy pod nadvládou vyšších štátou sa sklonila hlava a model ostal ako model
 a ako vždy pod nadvládou vyšších štátou sa sklonila hlava a model ostal ako model 
Koncept Audi Rosemeyer (2000), bez retuše vypadá takto:

Mně spíš přijde, že je to "lehce" faceliftované Audi TT...-peha- píše:Aha tu si bol rýchlejší ale já to našiel podla diskou lebo to sú AUDI len ta maska je tvrdo okopčený Veyron a vrchné brohy ZONDA

Souhlasím s Tebou (ja si totiž narozdíl od jiných dokážu přiznat pravdu-peha- píše:No já považujem za TUZING aj to keď na legynu dakdo hodí plecháče s TESKO puklicamaBrrrrr to je fujtajbl

). Je to hold z nouze ctnost, ale nebudu si přece kvůli tomu ničit v tomhle počasí orig. liťáky ani vyhazovat zachovalé plecháče se zimníma gumama, když jsem je nafasoval k autu. BTW těch poklic jsem už kupoval celkem 3 sady a k Tvému jistě velkému překvapení ani jednou v obchodním domě TESCO!
). Je to hold z nouze ctnost, ale nebudu si přece kvůli tomu ničit v tomhle počasí orig. liťáky ani vyhazovat zachovalé plecháče se zimníma gumama, když jsem je nafasoval k autu. BTW těch poklic jsem už kupoval celkem 3 sady a k Tvému jistě velkému překvapení ani jednou v obchodním domě TESCO!  Jinak když Tě tak zaujaly, tak jsou to originály zn. J-TEC (model Discovery R) polské firmy JACKY AUTO SPORT SP. Z O.O. a za 405 Kč celá sada myslím ještě ujdou:
 Jinak když Tě tak zaujaly, tak jsou to originály zn. J-TEC (model Discovery R) polské firmy JACKY AUTO SPORT SP. Z O.O. a za 405 Kč celá sada myslím ještě ujdou: 

Kdepak, do karosérie zakoupené od německé firmy Hubert Seuren KG Aaechen byly zamontovány podvozkové orgány vozu Škoda 1000 MBX.SV-STORM píše:no...kedze to ma puklice so znakom skoda....tak predpokladam ze to bude nejaky prototyp ktory vychadzal zo starej feldy cabrio....

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |