a funguje to
 a funguje to 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

a funguje to
 a funguje to 
 to je 50 litrů najel přesně 700KM ale přiznám posledních pár KM jsem hodně spěchal takže spotřeba ovlivněna, jinak na 100% bych najel i 720
 to je 50 litrů najel přesně 700KM ale přiznám posledních pár KM jsem hodně spěchal takže spotřeba ovlivněna, jinak na 100% bych najel i 720   
   to znamená že na celou nádrž máme dojezd cca 800km a to mi přijde slušné
  to znamená že na celou nádrž máme dojezd cca 800km a to mi přijde slušné   Když se chce tak jde jezdit i těsně pod 7 litrů, pro mě celkem neuvěřitelné když jsem do teď jezdil těsně pod 10
  Když se chce tak jde jezdit i těsně pod 7 litrů, pro mě celkem neuvěřitelné když jsem do teď jezdil těsně pod 10   

po třiceti letech
 po třiceti letech  Trochu jsem upravil postup vyvolání. A vyšel to mě těší, jeden amatérský scan na monitoru PC
 Trochu jsem upravil postup vyvolání. A vyšel to mě těší, jeden amatérský scan na monitoru PC  Kdo mě pozná?
 Kdo mě pozná? 

skoro ses nezměnil
  skoro ses nezměnil   

Jinak ta malá vedle tebe je jako bych viděl malou Denisku
 Jinak ta malá vedle tebe je jako bych viděl malou Denisku 
 ta malá je sestra, je fakt, že ten filmovej materiál byl asi kvalitnější dříve. Je to takový lesklejší a víc hutný ten plast, dneska je to jak papír, dnes jsem objednal 20ks svitků, tak něco vezmu na Olšovec.
 ta malá je sestra, je fakt, že ten filmovej materiál byl asi kvalitnější dříve. Je to takový lesklejší a víc hutný ten plast, dneska je to jak papír, dnes jsem objednal 20ks svitků, tak něco vezmu na Olšovec. 

paráda Alvín
 paráda Alvín  

Jinak s ostatkem se přijeď předvést na sraz
 Jinak s ostatkem se přijeď předvést na sraz  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |