Zabehanie lacetiku...
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No vždyt píšu, kulatý výdechY jako má HB a k tomu to oživit pruhem z falešnýho dřeva. Já třeba nesnášim tu kůži a opravdový dřevo v autě (obzvlášť Mercedesy se mi tim dost hnusej). Mně přijde ta palubka u HB že má moc velkou tu tmavou a tu světlou plastovou plochu.

Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram

Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Reklama
listy
Objednava sa to z Madarska, tam je sklad, a tie kruhove výduchy sú drahé, mne to tiez ponúkali ale je to vela penez. Mozno to dám dole a streknem to, videl som to a bolo to OK. Ked to dobrý lakovac spraví, tak to bude drzat a bude to dobré. 
Pozri na foto, dal som koncovku výfuku.

Pozri na foto, dal som koncovku výfuku.
Krtek: no proste imitacia mi nesedi......a tak.........., neviem ci drevo zapada do sportoveho designu......hmm?
bobpe: no dnes mi maju volat koli cenam......ale aj tie listy vyjdu dost vela...........a tie fukace ze treba menit cele tak sa na to vyflaknem asik tiez..... , no sak dam vediet........vyfuk je fasa......tie elektrony ta co vysli?????
  , no sak dam vediet........vyfuk je fasa......tie elektrony ta co vysli?????

bobpe: no dnes mi maju volat koli cenam......ale aj tie listy vyjdu dost vela...........a tie fukace ze treba menit cele tak sa na to vyflaknem asik tiez.....
 , no sak dam vediet........vyfuk je fasa......tie elektrony ta co vysli?????
  , no sak dam vediet........vyfuk je fasa......tie elektrony ta co vysli?????-< Lacetti 1,6 16V SX M2006 Melange Beige>-

V nazoru na imitaci dreva se pridam k Shermiarovi. Taky kdyz sem se dozvedel, ze moje Nubca bude mit "drevene pruhy", tak sem moc nadsenej nebyl, ale nedalo se nic delat, protoze imitace hliniku v te dobe byla jen v nizsi vybave.
Nemam nic proti drevu v aute, ale musi to byt drevo a musi to tomu autu sedet. Nemam nic ani proti drevu ve sportovnich autech - treba interier Jaguaru XK se mi docela libi . Proste si myslim, ze drevo je doplnek az do uplne luxusnich aut.
 . Proste si myslim, ze drevo je doplnek az do uplne luxusnich aut.

Nemam nic proti drevu v aute, ale musi to byt drevo a musi to tomu autu sedet. Nemam nic ani proti drevu ve sportovnich autech - treba interier Jaguaru XK se mi docela libi
 . Proste si myslim, ze drevo je doplnek az do uplne luxusnich aut.
 . Proste si myslim, ze drevo je doplnek az do uplne luxusnich aut.elektrony
su to Alessio, kupoval som ich priamo s autom a predajca mi dal cenu 2900/ks. Chcel som podobné ako sú na oficiálnych fotkách Lacetti, preto som si vybral takéto. Koncovka je origos Fabia diesel - na zahnuté výfuky.
Tie fukače som tiež preto neobjednal lebo je to podla mňa tiež veľa peňazí za to.
A ešte do predu, do nárazníka, tam kde sú tie otvori pod značkou na nasávanie na chladič som dal tahokov, čierny, taký tvar a veľkosť oka ako je tá umelá mriežka na maske.
foto je v ....

Tie fukače som tiež preto neobjednal lebo je to podla mňa tiež veľa peňazí za to.
A ešte do predu, do nárazníka, tam kde sú tie otvori pod značkou na nasávanie na chladič som dal tahokov, čierny, taký tvar a veľkosť oka ako je tá umelá mriežka na maske.
foto je v ....
pekneeee   ...... neviem , kedy sa ja k takymto upravickam dokopem, potrebujem afto do roboty everyday (100km) takze s casom nic moc.......
 ...... neviem , kedy sa ja k takymto upravickam dokopem, potrebujem afto do roboty everyday (100km) takze s casom nic moc.......  tie allesio mam tiez katalog od dealera.....ale vzhladom na to, ze musim kupovat este aj zimne gumy.....no je to dost....
 tie allesio mam tiez katalog od dealera.....ale vzhladom na to, ze musim kupovat este aj zimne gumy.....no je to dost....

...... neviem , kedy sa ja k takymto upravickam dokopem, potrebujem afto do roboty everyday (100km) takze s casom nic moc.......
 ...... neviem , kedy sa ja k takymto upravickam dokopem, potrebujem afto do roboty everyday (100km) takze s casom nic moc.......  tie allesio mam tiez katalog od dealera.....ale vzhladom na to, ze musim kupovat este aj zimne gumy.....no je to dost....
 tie allesio mam tiez katalog od dealera.....ale vzhladom na to, ze musim kupovat este aj zimne gumy.....no je to dost....-< Lacetti 1,6 16V SX M2006 Melange Beige>-

taka vec ma napadla.....ako sa da odstranit fotka, ktoru som uz updatol na tuto stranku???´ide to??? potreboval by som spravit nejake zmeny.....  ....ak to niekto z moderatorov, alebo adminov moze, tak prosim vas, deletnite tie fotky kde mam afto zpredu a zozadu a tu interierovu.........vdaka!
 ....ak to niekto z moderatorov, alebo adminov moze, tak prosim vas, deletnite tie fotky kde mam afto zpredu a zozadu a tu interierovu.........vdaka!

....ak to niekto z moderatorov, alebo adminov moze, tak prosim vas, deletnite tie fotky kde mam afto zpredu a zozadu a tu interierovu.........vdaka!
 ....ak to niekto z moderatorov, alebo adminov moze, tak prosim vas, deletnite tie fotky kde mam afto zpredu a zozadu a tu interierovu.........vdaka!-< Lacetti 1,6 16V SX M2006 Melange Beige>-

- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Posilovač řazení ?   

když jsme tady u těch typů, co by měla obsahovat moje CDX z roku 1998. Nemám elektrony, nemám ovládání na volantě ani automatickou klimatizaci. Přijdu si jak chudák´

když jsme tady u těch typů, co by měla obsahovat moje CDX z roku 1998. Nemám elektrony, nemám ovládání na volantě ani automatickou klimatizaci. Přijdu si jak chudák´

Daewoo Nubira I 1,6/16V CDX, černá sedan plná výbava.
Můj webík se vším :-) http://servisvm.cz a http://firmyzregionu.cz

Můj webík se vším :-) http://servisvm.cz a http://firmyzregionu.cz
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
a samozrejme obklad palubovky z imitacie kovu a 8 repro.Shermiar píše:no SXkova vybava ma ovladanie na volante a ja som si priplatil za automaticku klimu a bocne airbagy............ takze CDXka ma navyse len dazdovy senzor, elektrony a TCS ci jak sa to vola, jo a este aj ten aktivny posilovac riadenia.........
ake mas klucky ??? cierne alebo chrom ? ja mam CDX a su cierne

kto je vyrobca motora ??? mas to v COC, tak tam mrkni.
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
tak to ma i CDX ve verzi jedna, podle toho jak jsem jel z brachovou 1,6 a ta moc neposilujeShermiar píše:no vybavu 1998cky neviem, ale ten posilovac v CDX je AKTIVNY ci taky daky, to zmanena nie klasicky posilovac, ale tan je nejaky vylepseny, ked stojis a ides pomaly tak zabera viac, ako ked ides po dialnici, je to koli bezpecnosti ci co.....
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW  Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG

Daewoo Matiz I CD LPG
  Daewoo Matiz I CD LPG