. dačo som takého počul
 . dačo som takého počul 
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 . dačo som takého počul
 . dačo som takého počul 

Tvdý plasty mají jen tvrdí chlapy!!!
 Tvdý plasty mají jen tvrdí chlapy!!! 

-palck- píše:Nuž mne po odbrzdení ručnej brzdy ostane svietiť kontrolka, že je zatiahnutá. dosť ma to sere. Smola je tá, že práve keď je auto v servise tak sa to nestane. Robím šéfa v servise traktorov, keď sa mi zákazník sťažuje na nejakú závadu, aj keď sa táto práve v momente keď je stroj u nás neprejavuje, dám prejsť všetky možnosti prečo môže vznikať. V týchto strojoch sú vedenia Cam-bus, myslím, že tak to má aj Aveo, a radšej vymením nejaký pokazený snímač alebo premeriam vedenie, či niekde neskratuje ako potom meniť riadiace jednotky.
 1x v servisu -odchlíplý plast na palubní desce ,spraveno ale zfušováno,není to jejich co by se s tím sr...
 1x v servisu -odchlíplý plast na palubní desce ,spraveno ale zfušováno,není to jejich co by se s tím sr... vrzající madla dveří v interieru
 vrzající madla dveří v interieru vrzání v zavazadlovém prostoru
 vrzání v zavazadlovém prostoru na papírové parametry výkonu mi nepřijde živý jak má být
 na papírové parametry výkonu mi nepřijde živý jak má být vyšší spotřeba
 vyšší spotřeba v zimě se pomaly zahřívá
 v zimě se pomaly zahřívá  ne moc ochotný servis
 ne moc ochotný servis pomalu se vrací otáčky volnoběhu při řazení /to mi vadí nejvíc ze všeho/
 pomalu se vrací otáčky volnoběhu při řazení /to mi vadí nejvíc ze všeho/ no uvidíme co dál
 no uvidíme co dál  
  pohodlné sezení
 pohodlné sezení komfort
 komfort klidné svezení
 klidné svezení tichý chod po zahřátí
 tichý chod po zahřátí objemný kufr i když tak nevypadá
 objemný kufr i když tak nevypadá 5 let záruka
 5 let záruka utulný interier
 utulný interier tak se budoucí majitelé rozhodněte sami
 tak se budoucí majitelé rozhodněte sami 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |