nejak to všechno nestíhám
  nejak to všechno nestíhám  už ať je červen
 už ať je červen 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

nejak to všechno nestíhám  už ať je červen
 už ať je červen 
nebudeš určitě jediný kdo se bude učit po večerech na Olšovciladinek píše:Mě netěší že 14.5. mám tři zkoušky a další je 29.5. zrovna po Olšovci , to abych tam na Olšovec si vzal aji baťoh s knížkama zrovna, hlavu mám jak meloun z toho učení a repro nenamontovaný a nic

už ať je červen

Vždyť Rousínov je dost velký, takže nevykládej, že se tam někdo nenajde kdo by ti rád toho hubana dal a k tobě se velmi rád přisálVeruli2 píše:Pánové, fakt Vás žeruPiva je tu taky dost.

Věř, že není a kdyby se možná i našel tak by to bylo nějaké pochybné individum...těch je tady víc než dostScorpion.11 píše:Vždyť Rousínov je dost velký, takže nevykládej, že se tam někdo nenajde kdo by ti rád toho hubana dal a k tobě se velmi rád přisálVeruli2 píše:Pánové, fakt Vás žeruPiva je tu taky dost.

taky bych si do něho kopl a ještě bych mu vzal hlavu bouchnul bych sní o radiátorVeruli2 píše:Prase jednohttp://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... hlavu.html

,potom bych ho polil studenou vodou aby se probral a zeptal se ho jaký to bylo
 ,potom bych ho polil studenou vodou aby se probral a zeptal se ho jaký to bylo  

ježiš,nebylo to náhodou ve zprávách,jak narazil do sloupuVeruli2 píše:Že manželovi od mé kamarádky v neděli zemřela jeho třináctiletá dcera. 24-letý kluk co ji vezl, nezvládl řízení...

Jo bylo a to jsem nevěděla, která bije, až teď mi to napsala.18lukin18 píše:ježiš,nebylo to náhodou ve zprávách,jak narazil do sloupuVeruli2 píše:Že manželovi od mé kamarádky v neděli zemřela jeho třináctiletá dcera. 24-letý kluk co ji vezl, nezvládl řízení...

,držel jsem ji palce aby se z toho dostala
 ,držel jsem ji palce aby se z toho dostala 

mňam ta byla
  mňam ta byla jednou jsme dole ale pak už jen nahoře protože po druhé už si na vše dáváme bacha
  jednou jsme dole ale pak už jen nahoře protože po druhé už si na vše dáváme bacha 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |