No , chlapci jak bych Vám to jen ....Já jsem totiž za volant a vlastně ani do auta nebyl "připuštěn".Zabavily ho ty dvě baby co u mne žijí a bylo vymalováno, Když ale odešly na nákup a nechaly doma klíče a doklady, nezaváhal jsem!!!   ...Já vám dám!!!!.....
Autíčko mělo 1.2 motor a skutečně bezvadně a tiše akceleruje.Vyhřívaná sedadla a automatická klíma jsou po ránu velmi příjemné! Řazení je kratší /pohyb páky/ což je sice nezvyk, ale po chvíli příjemné. Při srovnání jízdních vlastností s mou Nexií, se mi zdá v ostrých zatáčkách malilinko přetáčivé. Ale to je dáné délkou auta.
Kufr je sice malý, ale síť na nákup dovolí srovnat tam dost věcí.Dali jsme sedadlo řidiče do střední polohy a změřili prostor pro nohy a ejhle!! O 4 cm víc prostoru pro kolena než ve Š Octávii.Palubní počítač by mohl mít o kapánek větší displej, ale zdravým očím to nevadí. Auto je vybaveno dálkovým otvíráním a zamykáním dveří, automatem zapínání světel po startu motoru,mlhovkami,posilovač řízení , 4x airback.Ovládání oken v elektrice u řidiče a spolujezdce. Zadní okna  jen od řidiče.
Jako nedostatek vidím klasické žárovky v hlavních světlech
Žena si to užívala a dokonce by snad byla ochotna vyměnit Kalose/ můj dar/za Sparka 

Odevzdávala ho velmi, velmi nerada! Je to opravdu velmi dobře vymakané a vybavené auto na kratší vzdálenosti.
NEXIA DOHC 16V  GTX  3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.