Tak bych i věřil v lepší kvalitu shellu. Ale když je rozdíl 3 a více kč , tak to se mě teda nechce tankovat
  Tak bych i věřil v lepší kvalitu shellu. Ale když je rozdíl 3 a více kč , tak to se mě teda nechce tankovat  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
 prolité uvolnovačem a ani 4 kilová palice nepomohla , jsem docela vysílen , zejtra je rozřežu flexou - konečné řešení. Takovej masakr jsem s autem ještě nezažil
  prolité uvolnovačem a ani 4 kilová palice nepomohla , jsem docela vysílen , zejtra je rozřežu flexou - konečné řešení. Takovej masakr jsem s autem ještě nezažil   

Prdlajs,flexou to nedelej!!! Já to dělal na nesii 5 kg palicí. Musíš bouchnout z jedné strany,z duhé strany atd,neboj oni povolí.conpet píše:Tak dneska jsem vyhlásil předním kotoučům válkuprolité uvolnovačem a ani 4 kilová palice nepomohla , jsem docela vysílen , zejtra je rozřežu flexou - konečné řešení. Takovej masakr jsem s autem ještě nezažil

mám docela strach o ložiska a kloub
 mám docela strach o ložiska a kloub   fascinujou mě videa na Ytube kde po povolení křížového šroubku na ně kotouč vypadne
  fascinujou mě videa na Ytube kde po povolení křížového šroubku na ně kotouč vypadne   

Bylo to maso , stahovák , palice a flexa můj největší kamarád
A tady Péta dostal rozum a místo stáčení,koupil nové kotouče.conpet píše:Už jezdím

už byly pod limitem, nehledě na to, že po sundání se to už brzdovému kotouči moc nepodobalo
  už byly pod limitem, nehledě na to, že po sundání se to už brzdovému kotouči moc nepodobalo  
 otáčet volantem na místě jde jedním prstem
 otáčet volantem na místě jde jedním prstem   to dřív nešlo
 to dřív nešlo  
 Vrchní uložení jsem měnil za nový , při jeho ceně a složitosti demontáže tlumiče jsem nechtěl riskovat že to budu moset dělat znovu.
 Vrchní uložení jsem měnil za nový , při jeho ceně a složitosti demontáže tlumiče jsem nechtěl riskovat že to budu moset dělat znovu.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |