Momo to musi trosku opravit lebo sme ho presvedcili na zaciernenie a druhe rozoberanie sa mu kusticek nepodarilo ale opravi sa drzim palce.
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

no svetlo neviem kedy budem opravovat asi uz nikdy alebo ked mi odidu diody na pasiku...inac cestou domov sme stretli kamarata na AUDI 4 S-line ktory to tahal po novej presovskej dialnicy 250km/h tak som sa nasral a dal plny plyn a normalne moj chevy skoda ze som to neodfotil mi dal rovnych 200km/h neviem ci mu preplo v RJ alebo sa nasral na tu audinu. Mohol som este pridat ale zbrzdil ma motorkar
 no svetlo neviem kedy budem opravovat asi uz nikdy alebo ked mi odidu diody na pasiku...inac cestou domov sme stretli kamarata na AUDI 4 S-line ktory to tahal po novej presovskej dialnicy 250km/h tak som sa nasral a dal plny plyn a normalne moj chevy skoda ze som to neodfotil mi dal rovnych 200km/h neviem ci mu preplo v RJ alebo sa nasral na tu audinu. Mohol som este pridat ale zbrzdil ma motorkar  ale bolo to super
 ale bolo to super  odporucam zazit:D
 odporucam zazit:D Alebo si mal vietor v palchtách (od zadu)
 Alebo si mal vietor v palchtách (od zadu)  
Motor mam 1,4 94PS mozno to urobil ten sportovy filter a sportovy olej pre mensie trenie a ktomu mensi kopec dole neviem a vietor mi fukal z predumartyr píše:200? To čo tam máš za motor?Alebo si mal vietor v palchtách (od zadu)
Hmm, mne viac ako 175 nedalo . . . Na rovinke.jamal89 píše:ono tych 190 sa da ist v pohode aj na mojej 1,2 73hp takze preco nie na 1,4 200kmh

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas

Ale jinak, u Vás sou poliši na každém rohu, u nás naštěstí nebo spíš neštěstí je skoro neuvidíš.
  Ale jinak, u Vás sou poliši na každém rohu, u nás naštěstí nebo spíš neštěstí je skoro neuvidíš.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |