nicim asi ne kdyz se ptam ze???

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

richiprofi píše:bluestorm: si si mal potom kupit povoz a tot afto daj niekomu, nech sa o neho postara

Presne
  Presne  Inak Blue ak by sa kazdy staral o afto tak ako ty tak si neviem predstavit (teda viem) tu karoseriu a lak tak za 6rokov a viac.
  Inak Blue ak by sa kazdy staral o afto tak ako ty tak si neviem predstavit (teda viem) tu karoseriu a lak tak za 6rokov a viac.  
   Ty si tusim afto kupil uz ojazdene
  Ty si tusim afto kupil uz ojazdene   a keby sa takto bol spraval aj predchadzajuci majitel myslis, ze by sa ti to auto pacilo??? Asi by bolo fakt take nenapadne ze by si si ho ani nevsimol. A neviem coho sa bojis kto ti lanosa ukradne
  a keby sa takto bol spraval aj predchadzajuci majitel myslis, ze by sa ti to auto pacilo??? Asi by bolo fakt take nenapadne ze by si si ho ani nevsimol. A neviem coho sa bojis kto ti lanosa ukradne  

?  Auto nie je len podvozok
 ?  Auto nie je len podvozok  

Myslim ze majitelia sa delia na tri skupiny:Blue Lanos píše:richiprofi píše:bluestorm: si si mal potom kupit povoz a tot afto daj niekomu, nech sa o neho postara

Presne
Inak Blue ak by sa kazdy staral o afto tak ako ty tak si neviem predstavit (teda viem) tu karoseriu a lak tak za 6rokov a viac.

Ty si tusim afto kupil uz ojazdene
a keby sa takto bol spraval aj predchadzajuci majitel myslis, ze by sa ti to auto pacilo??? Asi by bolo fakt take nenapadne ze by si si ho ani nevsimol. A neviem coho sa bojis kto ti lanosa ukradne

? Auto nie je len podvozok

Aj Richi lanosa nesetri ale cisteho ho ma

Len neviem do ktorej kategorie sa radim ja?
  Len neviem do ktorej kategorie sa radim ja?  
   Liesing to nebude tak uz zostavaju len tie dve
  Liesing to nebude tak uz zostavaju len tie dve  Penazi tiez nemam 300sk na ucte
  Penazi tiez nemam 300sk na ucte  Ja vlastne vylepsujem to co korejci este nestihli. Ale ten podvozok uz asi nevylepsim ako ma model 2001
  Ja vlastne vylepsujem to co korejci este nestihli. Ale ten podvozok uz asi nevylepsim ako ma model 2001  

Dam mu pres svetlomety hadr
  Dam mu pres svetlomety hadr  

) do dutin a na podvozek. Teť otírám auto každý týden (dveře) od mastného
 ) do dutin a na podvozek. Teť otírám auto každý týden (dveře) od mastného  - jenom hadrem  a je jako nové
  - jenom hadrem  a je jako nové  .
 .| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |