Dokoncil som malovanie v obyvacke: - manzelka si rozkazala dvojfarebne steny - pol steny bielej, pol steny zelenej, hmm ... Navyse sa mi podarilo dnes dat do obyvacky plavajucu podlahu. Manzelka sposobila, ze je uplne bez medzier mezi jednotlivymi panelmi (6x rozoberanie a znovu skladanie niektorych "riadkov"). Akurat mam svalovicu asi na vsetky svaly na tele. Nebol som schopny drzat pollitrak piva
 . Tolko drepov, co dnes, som neurobil asi nikdy
 . Tolko drepov, co dnes, som neurobil asi nikdy   Boli cely clovek. Uvidime zajtra
 Boli cely clovek. Uvidime zajtra  

Ono u barev je to věda
  Ono u barev je to věda   Člověk si musí uvědomit kde je barva v přírodě !Neměla by se třeba používat modrá na podlahu protože imituje nebe nebo vodu a je to studená barva./opravdu studí a ještě vzbuzuje neklid /.Teplý jsou červená-oheň atd.
 Člověk si musí uvědomit kde je barva v přírodě !Neměla by se třeba používat modrá na podlahu protože imituje nebe nebo vodu a je to studená barva./opravdu studí a ještě vzbuzuje neklid /.Teplý jsou červená-oheň atd. 

, tak jsem sehnal ještě něco (možná i praktičtějšího?
, tak jsem sehnal ještě něco (možná i praktičtějšího?  ) z téhle olympiády - dekorativní kovové lžíce:
) z téhle olympiády - dekorativní kovové lžíce: 

)
)