No jo T300 je T300 , presne takú mal brať aj môj brat presne aj vo výbave aj farbe ,ale po bliššej obhliadke si to rozmyslel .
 No jo T300 je T300 , presne takú mal brať aj môj brat presne aj vo výbave aj farbe ,ale po bliššej obhliadke si to rozmyslel .  
Moderátor: Blue Lanos

je to dobré auto, samozřejmě, že ne pro všechny věk. kategorie a taky každý má jiné požadavky na auto
   je to dobré auto, samozřejmě, že ne pro všechny věk. kategorie a taky každý má jiné požadavky na auto  a každé auto má svoje mouchy
 a každé auto má svoje mouchy Ještě mi pán z jednoho servisu říkal něco o tom, že oficiálně by měla být záruka na ty tyčky 2roky nebo do 20000km..
 Ještě mi pán z jednoho servisu říkal něco o tom, že oficiálně by měla být záruka na ty tyčky 2roky nebo do 20000km..pejee píše:na co tím narážíš, že t300 je t300?
je to dobré auto, samozřejmě, že ne pro všechny věk. kategorie a taky každý má jiné požadavky na auto
a každé auto má svoje mouchy
 HAHAHA , zase ma niekto nepochopil a zrovna smola že Aveák . T300 sa mi páči tiež , nemaj boja žeby som mal niečo proti .
 HAHAHA , zase ma niekto nepochopil a zrovna smola že Aveák . T300 sa mi páči tiež , nemaj boja žeby som mal niečo proti . 

někde jsem tu četl, že vypadají jak laciný šunt,,myslím si, že to nebude žádná sláva..ale nevím
  někde jsem tu četl, že vypadají jak laciný šunt,,myslím si, že to nebude žádná sláva..ale nevím  
 . Hodinkám trochu rozumím, je to můj koníček
 . Hodinkám trochu rozumím, je to můj koníček  .
 . Bez hodinek ani vteřinu
 Bez hodinek ani vteřinu   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |