Kdyz mi nekdo bude tvrdit ze trava je modra a ze ma na to plno zvastu kolem dokola a ja se podivam a presvedcim na vlastni oci ze je zelena tak budu tvrdit ze je zelena a ne porad dokola ze modra...

Hold kazdy je nejaky...

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Ty uz tez spocni podivej se na svuj prumer prizpevku za den a uz jedes i do celkoveho poctu prizpevku na foru ty paciente jeden!!!-peha- píše:A TICHO TU BUDE POTVORY HÁDAVÝ
Hanzy okamžite do ..Ježíšek...
Serpico okamžite do ..technická sekcia....

A do benzinu nekecej kdyz na nej jen zavrcis na miste a dal jedes na plyn.ja na nej aspon pojezdim par km...
 A do benzinu nekecej kdyz na nej jen zavrcis na miste a dal jedes na plyn.ja na nej aspon pojezdim par km... 
Ty kratky zobaku,co tím chceš říct???????!!!!!!!Hanzy píše:Serpico:Velmi se omlouvam za spatny priklad v Praze to muzes velmi tezce posoudit tam trava se tezce hleda...

Jako,že v Praze nemáme trávu? Si tady asi nikdy nebyl co?
 Jako,že v Praze nemáme trávu? Si tady asi nikdy nebyl co?  

No já byl v Ostravě,ve Frydku Mystku,v Karviné,ale přišlo mi,že tam ta tráva moc neni,spíš samí huhlí.Hanzy píše:Haha dalsi zpevacek prazacek!!!!Byl ale co jsem videl urcite byla umela!!!

No jo zas neznalost ale nevadi rad poradim!!!

Kurna dvojče Pehy hadr.Hanzy píše:Tos asi jezdil v podzemi neeee!!!!Jinak tady uhli nemame na povrchu...

Joj jak mě štve ten Manín.
 Joj jak mě štve ten Manín.  

Hanzy,zabudol si,na Jirku Bada,aj on je z Prahy,Hanzy píše:Jooo ale na pehouse nemam takovy pacient nejsem jak on ale pro prdel jsem taky kazdou...jooo tve minus zes nebyl v Manine byl tam myslim jen jeden prazak a to nas mechanik...Palikx a ten vypadal uplne suprove pohodove a vubec ne na prazaka dokonce ani misto mluveni nezpival a normalne hovoril...

,aj na Matejovi má pražskú značku
 ,aj na Matejovi má pražskú značku  

,ale aj on bol v pohode,nejde o to odkiaľ kto je,každý sme od niekadiaľ
 ,ale aj on bol v pohode,nejde o to odkiaľ kto je,každý sme od niekadiaľ  

,ale o to že kto aký je,a to sme sa fakt v maníne zišli skvelá parta,škoooooooooooooda,že som nemohol ostať do nedele
 ,ale o to že kto aký je,a to sme sa fakt v maníne zišli skvelá parta,škoooooooooooooda,že som nemohol ostať do nedele  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |