I ked pri mojom sa to ani nezisti ci to je pravda

Klimu bohuzial nemam

Ale bral by som ju !
Teda aj nove auto by som bral

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

asi nie lebo za 60ečiek bez certifikatu by som to ani nechcel vies dobre aky su policajti a nielen u nas v BB (som predajca LED denneho svietenia tak viem
 asi nie lebo za 60ečiek bez certifikatu by som to ani nechcel vies dobre aky su policajti a nielen u nas v BB (som predajca LED denneho svietenia tak viem   ) 60euro za tieto je vela v ponuke ich ja nema ale viem ze vyrobna cena je chabých 5.23euro hm...
 ) 60euro za tieto je vela v ponuke ich ja nema ale viem ze vyrobna cena je chabých 5.23euro hm...
Dany no ze si sa sem aj zaregistrovalD45 píše:a mas k nim aj certifikatasi nie lebo za 60ečiek bez certifikatu by som to ani nechcel vies dobre aky su policajti a nielen u nas v BB (som predajca LED denneho svietenia tak viem
) 60euro za tieto je vela v ponuke ich ja nema ale viem ze vyrobna cena je chabých 5.23euro hm...

Preco by mali vsetky RL/DRL svetla stat 100 ojro? Aj tak pojdu casom nizsie. Necertifikovane svetla by som veru nekupoval pretoze ako vravis viem ako to je s olicajtami a viem ze pindaju aj do certifikovanych pretoze samy nevedia co sa moze a co nemoze davat.
 Preco by mali vsetky RL/DRL svetla stat 100 ojro? Aj tak pojdu casom nizsie. Necertifikovane svetla by som veru nekupoval pretoze ako vravis viem ako to je s olicajtami a viem ze pindaju aj do certifikovanych pretoze samy nevedia co sa moze a co nemoze davat.
 vsak neviem ani kto si
 vsak neviem ani kto si  :D:D ci sa nebodaj pozname ale hadam taky sklerotik niesom
:D:D ci sa nebodaj pozname ale hadam taky sklerotik niesom  

To radsej neriskujem
 To radsej neriskujem 

Sem koukal,že už máš chromovou,tak radši po cestě jednu koupim,člověk nikdy neví.FoXo píše:Peter neboj dam si okolo auta betonovy murik aby si mi nesundal dalsiu SPZ

) ale na chodniku mi povedz kto si aby som vedel hh aj ked najskor ma stretnes len v aute sa pohybovat inak sa uz asi ani neviem
) ale na chodniku mi povedz kto si aby som vedel hh aj ked najskor ma stretnes len v aute sa pohybovat inak sa uz asi ani neviem  

Jo mam ale dako sa supe chcelo by to vymenitPetr S. píše:Sem koukal,že už máš chromovou,tak radši po cestě jednu koupim,člověk nikdy neví.FoXo píše:Peter neboj dam si okolo auta betonovy murik aby si mi nesundal dalsiu SPZ

Tusim ze VADO asi mu napisem
  Tusim ze VADO asi mu napisem 

kedze vsetko podsvietenie bude do cervena.
 kedze vsetko podsvietenie bude do cervena. Ale tade kade to tieklo predtym to netecie, takze musim hladat zase inu cestu. Cize uz na oboch stranach zateka a netusim kade do frasa.
  Ale tade kade to tieklo predtym to netecie, takze musim hladat zase inu cestu. Cize uz na oboch stranach zateka a netusim kade do frasa. Ja som tiež,kedysi kábliky zakrucal,no a potom som sa naštval a zaviedol som do auta toto
 Ja som tiež,kedysi kábliky zakrucal,no a potom som sa naštval a zaviedol som do auta toto  220v a pajkuje sa veselo a aj všetko iné
 220v a pajkuje sa veselo a aj všetko iné   to by si si mal spravit v prvom rade ked Ty tak rád a často pájkuješ
 to by si si mal spravit v prvom rade ked Ty tak rád a často pájkuješ 

Nemal by som to kde dat
 Nemal by som to kde dat 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |