tak to se velice těšímBudvyk.cz píše:Určo se nějaký časík na to pivko vyšetří18lukin18 píše:tak já v té vaši krajince budu už od pátku odpolko,takže doufám že někdo půjde i na

jinak časík super,čím dříve tím déle pokecáme

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul
tak to se velice těšímBudvyk.cz píše:Určo se nějaký časík na to pivko vyšetří18lukin18 píše:tak já v té vaši krajince budu už od pátku odpolko,takže doufám že někdo půjde i na

Navrhuji ho hned ze začátku ožrat a von nám pak podepíše všechnoBudvyk.cz píše:Určo se nějaký časík na to pivko vyšetří18lukin18 píše:tak já v té vaši krajince budu už od pátku odpolko,takže doufám že někdo půjde i na

jen tak se vožrat nenechávámPoky Ul píše:Navrhuji ho hned ze začátku ožrat a von nám pak podepíše všechnoBudvyk.cz píše:Určo se nějaký časík na to pivko vyšetří18lukin18 píše:tak já v té vaši krajince budu už od pátku odpolko,takže doufám že někdo půjde i na

to se povede jen málokomu
 to se povede jen málokomu  

a sakra,to abych začal trenovat játraBudvyk.cz píše:Tos ještě nekalil ze severočechama

TJ páč až uvidíš ty figury18lukin18 píše:a sakra,to abych začal trenovat játraBudvyk.cz píše:Tos ještě nekalil ze severočechama

Já jsem z nich nejmenší a to nejsem žádnej prcek
Budvyk.cz píše:TJ páč až uvidíš ty figury18lukin18 píše:a sakra,to abych začal trenovat játraBudvyk.cz píše:Tos ještě nekalil ze severočechama

Moc ho nestraš ještě se knám bude bát přijetBudvyk.cz píše:TJ páč až uvidíš ty figury18lukin18 píše:a sakra,to abych začal trenovat játraBudvyk.cz píše:Tos ještě nekalil ze severočechama

Lukin je taková muší váha
  Lukin je taková muší váha  
já su nebojácnýtomask píše:Tj aby se pak bál dorazitLukin je taková muší váha

tak jsem zase nechápavý,bože to vedro dělá divysmire666 píše:OT: modlite sa, aby sa nejaký zraz náhodou neorganizoval u východniarov, popadali by ste všetci...

lukine trénuj
  lukine trénuj  
ajaj takže mám co dohánět,mnoladinek píše:Na Moravě vypáleno a v sobotu večer půl litru slivovice padlo + 5 pivlukine trénuj

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |