lemy ze skody 120. ty jsou vdecny, nejedna tuning kara uz je maS.v.o.b.i.k píše:To jo,ale bude s tim děsná práce...Teď přemýšlím čím ty blatníky nastavit...

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Takže radíš,nedělat to???Třeba se to povede,známej skvěle renovuje auta,tak by to možná zvládnul,ale je fakt že s tim bude hrozně sraní....Kruger !!! píše:Nejlepší a nejpřesnější metoda je zakoupit dva nové přední blatníky, ořezat a stranově otočit. TZN. Z LP na PZ a naopak, ale nebude to ono, začne to reznout jak prase, vydrží to 1 sezónu při kvalitní práci lakýrníka tak 2 až tři !!! Po důkladných studiích nedoporučuji !!!
Pre dobreho klampiara to nebude az taka tazka robota.Hlavne ide o kvalitu.Ak to odj.....eS.v.o.b.i.k píše:Takže radíš,nedělat to???Třeba se to povede,známej skvěle renovuje auta,tak by to možná zvládnul,ale je fakt že s tim bude hrozně sraní....Kruger !!! píše:Nejlepší a nejpřesnější metoda je zakoupit dva nové přední blatníky, ořezat a stranově otočit. TZN. Z LP na PZ a naopak, ale nebude to ono, začne to reznout jak prase, vydrží to 1 sezónu při kvalitní práci lakýrníka tak 2 až tři !!! Po důkladných studiích nedoporučuji !!!
 tak budes mat problem po kazdej zime.
 tak budes mat problem po kazdej zime. 
Tak to fakt nechci,pár let mi musí vydržet,dam na tvý rady a vykašlu se na to,ale bylo by to hezký....Kruger !!! píše:Radím opravdu to nedělat !!! Nebo fakt v profiservisu, navíc originálem plechů od daewoo, Škodovka má jiné složení plechu. Navíc je s tím OPRAVDU strašná dupačka a ošetřit to antikorodovkou nutnost. Ale ošetřit to před svářením taky nic moc nápad. Začne se to pálit, smrdět a nakonec reznout + do hatchbacku je v místech začátku lemu nemožné se dostat !!! Radši ošetřit staré, nebo navařit původní nové !!! Efekt by zato sice stál, dlouho jsem o tom snil, ale za tu korozi a hnití to nestojí (pokud nechcete prodat auto před zimou (pak ano)).
Doufám, že si tu fotu viděl, jak by to mohlo vvypadat, kdyby... No a kdyby si to neviděl tak odkaz máš na úvodní stránce tohoto tématu.S.v.o.b.i.k píše:Tak to fakt nechci,pár let mi musí vydržet,dam na tvý rady a vykašlu se na to,ale bylo by to hezký....Kruger !!! píše:Radím opravdu to nedělat !!! Nebo fakt v profiservisu, navíc originálem plechů od daewoo, Škodovka má jiné složení plechu. Navíc je s tím OPRAVDU strašná dupačka a ošetřit to antikorodovkou nutnost. Ale ošetřit to před svářením taky nic moc nápad. Začne se to pálit, smrdět a nakonec reznout + do hatchbacku je v místech začátku lemu nemožné se dostat !!! Radši ošetřit staré, nebo navařit původní nové !!! Efekt by zato sice stál, dlouho jsem o tom snil, ale za tu korozi a hnití to nestojí (pokud nechcete prodat auto před zimou (pak ano)).

Jo koukal sem a na svý sem to zkoušel taky a bylo by to fakt pěkný,ale za ty problémy to nestojí...Kruger !!! píše:Doufám, že si tu fotu viděl, jak by to mohlo vvypadat, kdyby... No a kdyby si to neviděl tak odkaz máš na úvodní stránce tohoto tématu.S.v.o.b.i.k píše:Tak to fakt nechci,pár let mi musí vydržet,dam na tvý rady a vykašlu se na to,ale bylo by to hezký....Kruger !!! píše:Radím opravdu to nedělat !!! Nebo fakt v profiservisu, navíc originálem plechů od daewoo, Škodovka má jiné složení plechu. Navíc je s tím OPRAVDU strašná dupačka a ošetřit to antikorodovkou nutnost. Ale ošetřit to před svářením taky nic moc nápad. Začne se to pálit, smrdět a nakonec reznout + do hatchbacku je v místech začátku lemu nemožné se dostat !!! Radši ošetřit staré, nebo navařit původní nové !!! Efekt by zato sice stál, dlouho jsem o tom snil, ale za tu korozi a hnití to nestojí (pokud nechcete prodat auto před zimou (pak ano)).
Jak říkám, kdyby s tím nebyl takovej problém, má to svý výhodu ale i nevýhody. Až si budem kupovat auta na sezónu na dvě, pak nebude o čem uvažovat !!!
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |