Styl jízdy vs. řídící jednotka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
No nechcem byt chytry, ale mne poradili v Nr v daewe tak ze das kluc zapalovania do polohy aby svietili kontrolky a 3 krat odpojis a pripojis + od baterie s prestavkou 5s . To by ho malo resetnut a vymazat register zavad. Robil som to ked mi blbol krokovy motorcek...
A ako som spominal , ked mi cistili krokovy motor a skrtiacu klapku, potom to islo daleko lepsie- hlavne sa to lepsie rozbiehalo z nizsich otaciek (asi pri tej oprave bola odpojena bateria... )
Ale je to na kazdom ako sa rozhodne a co urobi so zvojim autom....

A ako som spominal , ked mi cistili krokovy motor a skrtiacu klapku, potom to islo daleko lepsie- hlavne sa to lepsie rozbiehalo z nizsich otaciek (asi pri tej oprave bola odpojena bateria... )
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No... neviem ci ti to auto islo potom lepsie vdaka " RESETU"...palladin píše:No nechcem byt chytry, ale mne poradili v Nr v daewe tak ze das kluc zapalovania do polohy aby svietili kontrolky a 3 krat odpojis a pripojis + od baterie s prestavkou 5s . To by ho malo resetnut a vymazat register zavad. Robil som to ked mi blbol krokovy motorcek...
..alebo prave vdaka tomu precisteniu tej klapky...

Aj, ajJRD McLAREN píše:No... neviem ci ti to auto islo potom lepsie vdaka " RESETU"...palladin píše:No nechcem byt chytry, ale mne poradili v Nr v daewe tak ze das kluc zapalovania do polohy aby svietili kontrolky a 3 krat odpojis a pripojis + od baterie s prestavkou 5s . To by ho malo resetnut a vymazat register zavad. Robil som to ked mi blbol krokovy motorcek...
..alebo prave vdaka tomu precisteniu tej klapky...
 to precistenie bolo kvoli volnobeznym otackam...
  to precistenie bolo kvoli volnobeznym otackam...A ten reset ma cosi do seba...
Zajimave to popisujes, i kdyz sportovne zrovna nejezdim. Takze se mi zda, ze je auto obcas "linejsi" az me pak prekvapi kdyz predjizdim (vetsinou bus) a auto me pri tech 3300-3600ot. kopne do pr....JRD McLAREN píše:no...
Riadiaca jednotka sa po "resete" ci zavade niektoreho z k nej pripojenych
cidiel prepne do "nudzoveho rezimu" [skoro ako windows]
a potom sa skutocne "uciii jazdit naplno", lajicky povedane...
....................................................................
taktiez treba brat do uvahy, ze jednotka moze byt naprogramovana taq,
ze pri otackach napr. do 3500/min, riadi motor z ohladom na co najnizsiu moznu spotrebu,
pri ot. nad 3500/min. zase na max. mozny vykon...
(mam pocit, ze takto je naprogramovana na 16V)
............................

Jsem si puvodne myslel, ze mam spatne serizeny vstrikovani, lambdu, ridici jednotku nebo neco podobneho a koukam, asi to bude tak jak rikas

Chad

na toto odporucam novu BMW M5Radmont píše:idealne by to bolo pripnut na komp a nastavit si tam hodnoty podla toho ako chces jazdit - pripadne by som este isiel dalej a na palubovke mat prepinac ktory by prepinal medzi prednastavenymi hodnotami pr. sportova jazda/ekonomicka

mozes nastavovat od vykonu motora po reagovanie rychlosti prevodovky a co ja viem co vsetko

BMW M5 -> kvoli tomu autu by som kludne nechal nexiu zosrotovat

VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort  -> MALUCH

- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
voyo: koukam kolega. Ale já bych radči M3. Kromě vnitřního prostoru má všechny parametry lepší a svezení bude sportovnější. K mýmu vzteku si jí u nás pořídil nějakej ondoń funglovku v tý krásný zlatý metalýze.

Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram

ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
M5 - ma V10, 500k, pod 5 sekund., techniku z Willkiams BMW F1Krtek píše:voyo: koukam kolega. Ale já bych radči M3. Kromě vnitřního prostoru má všechny parametry lepší a svezení bude sportovnější. K mýmu vzteku si jí u nás pořídil nějakej ondoń funglovku v tý krásný zlatý metalýze.
M3 = 333k aj ked M3 CSL je trosku odlahcenejsia verzia
ale M5 je auto aut - rodinna limuzina zo srdcom geparda -> to nemas cim topnut

ozaj krtek pribram je pri horoviciach , ze?

VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort  -> MALUCH

- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Musíš srovnávat až bude nová M3. Ale předchozí M5 měla všechny parametry horší než současná M3 (E46) Zrychlení, pružnost, top speed a hlavně spotřebu. Stará M5 měla ale "jenom" 400 HPvoyo píše:M5 - ma V10, 500k, pod 5 sekund., techniku z Willkiams BMW F1Krtek píše:voyo: koukam kolega. Ale já bych radči M3. Kromě vnitřního prostoru má všechny parametry lepší a svezení bude sportovnější. K mýmu vzteku si jí u nás pořídil nějakej ondoń funglovku v tý krásný zlatý metalýze.
M3 = 333k aj ked M3 CSL je trosku odlahcenejsia verzia
ale M5 je auto aut - rodinna limuzina zo srdcom geparda -> to nemas cim topnut
ozaj krtek pribram je pri horoviciach , ze?
Příbram NEJNI u Hořovic. Je to od nich asi 20km, 20 km do Sedlčan, a vzhledem k rozloze těch měst bych řek že teda Hořovice ležej u Příbrami

Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram

ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
No neviem páni, kto by zostal verný nexiám, keby mu konto dovolovalo zadovážiť si nejaký z tých hore spomínaných technických zázrakov. Ja mám nexiu rád, ale tu by nebolo o čom premýšlať.

Naposledy upravil(a) Damek dne stř led 26, 2005 11:14, celkem upraveno 1 x.

- Blue Lanos
Tak takCiernygepard píše:No neviem páni, kto by zostal verný nexiám, keby mu konto dovolovalo zadovážiť si nejaký z tých hore spomínaných technyckých zázrakov. Ja mám nexiu rád, ale tu by nebolo o čom premýšlať.

tot je uz motorcek

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

[/img]
 [/img]