Dopadlo to na vybornou

PS: Mozna by to chtelo aj konecne umyt cele auti

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

že zrovnávať Getza so s IBIZou ,ale ten pán si dovolil zrovnávať Ibizu s Fuckbiou
  že zrovnávať Getza so s IBIZou ,ale ten pán si dovolil zrovnávať Ibizu s Fuckbiou  

, ja som natrel kotuce este za novoty syntetikou, pekne zaklad a potom vrchna, poctivo aj vnutro, vo vetrani, nechal schnut cez zimu, uz som ich na jesen nestihol nahodit na auto, na jar to bolo este stale trochu makke, ale na aute sa pekne vypalili a vobec sa nelupu. Ta farba drzi perfektne. Prave na brzdice som pouzil cervenu farbu na brzdy, pekna somarina a vyhodene peniaze, staci kvapka brzdovky a vsetka cervena je fuc. Pritom by stacilo len poctivo natriet syntetikou alebo inou kvalitnou farbou a nie somarinami na brzdy. Viem ze syntetike brzdovka ublizi len slabo.
, ja som natrel kotuce este za novoty syntetikou, pekne zaklad a potom vrchna, poctivo aj vnutro, vo vetrani, nechal schnut cez zimu, uz som ich na jesen nestihol nahodit na auto, na jar to bolo este stale trochu makke, ale na aute sa pekne vypalili a vobec sa nelupu. Ta farba drzi perfektne. Prave na brzdice som pouzil cervenu farbu na brzdy, pekna somarina a vyhodene peniaze, staci kvapka brzdovky a vsetka cervena je fuc. Pritom by stacilo len poctivo natriet syntetikou alebo inou kvalitnou farbou a nie somarinami na brzdy. Viem ze syntetike brzdovka ublizi len slabo. , a konecne zapojil na brane aj osvetlenie, takze ked budem v zime cuvat do dvora, tak budem vidiet aj stlpiky brany aj dvor a to bez toho aby som musel vyliezt z auta. Akurat som nedomyslel to, ze aj po zatvoreni brany by sa zislo aby svetlo ostalo este minutu svietit, budem to musiet doprogramovat.
 , a konecne zapojil na brane aj osvetlenie, takze ked budem v zime cuvat do dvora, tak budem vidiet aj stlpiky brany aj dvor a to bez toho aby som musel vyliezt z auta. Akurat som nedomyslel to, ze aj po zatvoreni brany by sa zislo aby svetlo ostalo este minutu svietit, budem to musiet doprogramovat. Mal som najprv zakladkou ?
 Mal som najprv zakladkou ? 

.
. .
. 

OK
  OK| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |