To je hold pneumatikama (resp. kombinace vzorek + smes + konstrukce), uz se to tu nekde resilo. Ja mel 2 sezony na predni naprave Barumky a "hucelo to jako prase" a pak mi to v servisu prohodili, dopredu sly Debicy, Barumky dozadu a najednou krasne ticho! PS: Ty pneumatiky jsem dostal k autu, takze nekritizovat...SPEEDY píše:na zimních gumách to hučí jako prase
SPEEDY ma nové Lacetti
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Re: SPEEDY ma nové Lacetti
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)

• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
Tomu motoru treba prist na chut. Mal som moznost najazdit tisice km na niekolkych Lacetti 1.8 vo vsetkych karosarskych verziach s roznymi km. Z toho auta nikdy nebude sportak (aj 1.4 a 1.6 idu lahsie do otacok). 1.8 si ale vyzaduje kludneho nenahliveho sofera, za to sa odmeni prijemnou tichou jazdou s dobrym tahom v nizkych otackach. Je to taky "antistresor" - treba len prist na ten rytmus a bude to ono.SPEEDY píše: ted je to takove syrove poradne to nejde ani do otaček ale jak uu jsem psal prvni jizda byla tragicka jsem si rikal ze i litrovka me ujede
ex: Matiz, Kalos, Lacetti

Speedy- gratuluji ti k novému autu  Je to krasavec, a ty rámečky kolem SPZ
  Je to krasavec, a ty rámečky kolem SPZ  Ta barva je móóóc pěkná
  Ta barva je móóóc pěkná 

Je to krasavec, a ty rámečky kolem SPZ
  Je to krasavec, a ty rámečky kolem SPZ  Ta barva je móóóc pěkná
  Ta barva je móóóc pěkná 
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi

Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Nechci nikomu brát iluze ale u Lacettiho hučej nejvíc nápravy. Tu zadní nepřehlučí žádný pneu   

Počítej s tim že to je 16V a pod 2 tis ot ho spíš trápíš. Rozjíždí se a na plyn reaguje tak nějak až kolem 3,5-4 tis ot. Schválně to prubni držet v týhle hladině třeba na dálnici a bude to raketa.

Počítej s tim že to je 16V a pod 2 tis ot ho spíš trápíš. Rozjíždí se a na plyn reaguje tak nějak až kolem 3,5-4 tis ot. Schválně to prubni držet v týhle hladině třeba na dálnici a bude to raketa.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram

ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Jura
Nevím, ale u mého sedana se mi zdá, že hučení od náprav není nijak výrazné, i kdfyž je fakt, že záleží na povrchu silnice. A když na některým asfaltu hučí, tak spíš přední náprava. A na gumách to taky dost záleží. Na zimních Kumho je to slyšet o dost víc než na letních Kléber (ale stejně letní Kumha byly lepší). Spíš mě dost štve, jak hlučný jsou nápravy např. na kostkách nebo frézovaný vozovce. To je v porovnání s jinými auty fakt děs.Krtek píše:Nechci nikomu brát iluze ale u Lacettiho hučej nejvíc nápravy. Tu zadní nepřehlučí žádný pneu
Co se týče motoru, tak podle mě pro klidnou a ekonomickou jízdu je optimum mezi asi tak 2200-3000, ale pokud chce člověk hýbnout zadkem, musí určitě nad 3 tisíce, kolem 4 tisíc je zátah asi tak nejlepší. Pod 2 tis. nejezdím. Ale samozřejmě neznám rozdíl v chování mého motoru (90kW, Euro III) a novějších motorů od MY 2005 (89 kW, Euro IV).
 ahoj ludia kupil som si sedan lacetti a som z neho uuuuuplne happy.1,6 benzin stredna výbava.a cital som ze existuju zrazi chevrolet hmmmm to je zaujímavé!
  ahoj ludia kupil som si sedan lacetti a som z neho uuuuuplne happy.1,6 benzin stredna výbava.a cital som ze existuju zrazi chevrolet hmmmm to je zaujímavé! 
lacike

- koniQ
- Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň
vitaj SPEEDYho a lacetti76 a gratulujem k autičkam   nech služia
  nech služia  

a jasne ze byvaju zrazy, najblizsi vyzera ze taky maly cesko-slovensky je tu https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=13123 ale bo sekcii zrazy

nech služia
  nech služia  
 a jasne ze byvaju zrazy, najblizsi vyzera ze taky maly cesko-slovensky je tu https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=13123 ale bo sekcii zrazy

Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz,  3/17 125 000 km
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.

blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
...to SPEEDY gratuluji a přeji km bez nehod a škrábanců od nepřejícných mentálně zaostalých pitomců...barva se mi líbí také
Mějte se fajn

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
 Super kočár.Mám to samé ale krátkou verzi,i barvu jsem zvolil stejnou.Líbila se mi ze všech nejvic.
 Super kočár.Mám to samé ale krátkou verzi,i barvu jsem zvolil stejnou.Líbila se mi ze všech nejvic.Mohl bych ti napsat pár otazek?Mam tápení s motorem.Při přeřazování ( například z 2 na 3 )
mi motor zůstavá pořád v otáčkách.Tedy 2,3 možná 4 sekundy.Je to normální nebo mam nějakého hybryda!
Jsem totíž zvikly ze starého auta že mi při přeřazování otáčky padali.
maderead - Chevrolet Lacetti 1,6  80 kw Hatchback

- Jura
Tak to je normální, to dělá spousta aut, i benzínový turbo pětiválce u Volva. Je to tak kvůli emisím. Je potřeba si na to zvknout a přizpůsobit tomu rytmus řazení.maderead píše:Při přeřazování ( například z 2 na 3 )
mi motor zůstavá pořád v otáčkách.Tedy 2,3 možná 4 sekundy.Je to normální nebo mam nějakého hybryda!
Tak bych se rád připojil...   

Lacetti 1.6 16V r.v. 2007 najeto 34tkm

Lacetti 1.6 16V r.v. 2007 najeto 34tkm

- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
fešák

Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram

ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Jura
tóóó jóóó!!!Krtek píše:fešák
Tak ať Ti jezdí.