Zdravím chlapi. Chtěl jsem vám sem dát nějakou tu dokumentaci, abyste mi věřili... Ale jelikož jsem fotil jen samý hory a moře, tak se mi tam tico neukázalo. Možná, kdyby někdo trval na důkazu, tak myslím, že kousek palubovky, a je tam ještě vidět stěrač, jsme vyfotili při čekání ve velké koloně před tunelem cestou domů.
  Zdravím chlapi. Chtěl jsem vám sem dát nějakou tu dokumentaci, abyste mi věřili... Ale jelikož jsem fotil jen samý hory a moře, tak se mi tam tico neukázalo. Možná, kdyby někdo trval na důkazu, tak myslím, že kousek palubovky, a je tam ještě vidět stěrač, jsme vyfotili při čekání ve velké koloně před tunelem cestou domů.   
 Bohužel klimatizaci v ticu nemám, ale větrák stíhal docela v poho. Okna jsem zbytečně neotvíral kvůli spotřebě a ani to nebylo potřeba.
Jelo se moc pěkně. Když jsem jel tam, tak jsem docela šetřil a jel jsem tak do 90-100 km/h i na dálnici. Když jsme jeli zpátky, tak jsem to valil furt přes 110km/h, protože mě zdržovali hodně kolony u tunelů.
 Hrůza, někde i deset kilometrů.
 Hrůza, někde i deset kilometrů. Spotřeba byla taky bezva. Dvě nádrže tam, dvě zpátky.
Čus bus. Standa