Nubirááá
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
No tak to je skoro jak jsem psal... motor před smrtí
Ještě chybí ty šály z pásku a dubové piliny do oleje ...... Já dávám přednost autům lehce bouraným, tam je jasný důvod odstávky a většinou nemají vážný důvod manipulovat s kilometrama atd. (i když si to jen možná namlouvám) Ono je asi lepší kupovat auto s poctivejma 150 Tkm než s 50 Tkm ale ve skutečnosti s např. 250 tkm
a najet za 3 roky 300Tkm není až tak velký problém.......
Ještě chybí ty šály z pásku a dubové piliny do oleje ...... Já dávám přednost autům lehce bouraným, tam je jasný důvod odstávky a většinou nemají vážný důvod manipulovat s kilometrama atd. (i když si to jen možná namlouvám) Ono je asi lepší kupovat auto s poctivejma 150 Tkm než s 50 Tkm ale ve skutečnosti s např. 250 tkm
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
No ona nubi měla napsanejch 123. tis a interiér je super a docela bych tomu věřil ale servisák říkal to že auto od dubna co bylo v čr nejelo a asi jej nikdo nenatočil tomu taky moc nepomohlo. Říkal že bazary to nakupují po paketech a nekontrolují v jakém je auto stavu. By kolikrát člověk dal i o pár tis. víc kdyby to po dotahu hodili na diagnostiku a prohlídku.
Tak jsem si NUBI minulej týden po 51 dnech vyzvedl opravenou ( doufám ) zatím se tváří že funguje. Domluva jak s tatarama ,ale snad to pojede. Vřele doporučuji autobazar AZZURA v Brně
jednání řeznického psa. Halt se člověk poučí až po koupi. Naopak servis kde to autobazar dělal byl dobrej. Chlap se jeví jako solidní a věci znalý odborník. Pro Brněnské jestli znají Petrásek ve slatině v areálu zeleniny u celníků. Tak teď zimáky a to vysnné rádio a bufíka a pár drobností a hurá jezdit.

lenintom píše:Tak jsem si NUBI minulej týden po 51 dnech vyzvedl opravenou ( doufám ) zatím se tváří že funguje. Domluva jak s tatarama ,ale snad to pojede. Vřele doporučuji autobazar AZZURA v Brně![]()
jednání řeznického psa. Halt se člověk poučí až po koupi. Naopak servis kde to autobazar dělal byl dobrej. Chlap se jeví jako solidní a věci znalý odborník. Pro Brněnské jestli znají Petrásek ve slatině v areálu zeleniny u celníků. Tak teď zimáky a to vysněné rádio a bufíka a pár drobností a hurá jezdit.
![]()
![]()