Moderátor: Blue Lanos

a čo to máš za sklenený svietiaci znak v predu
 a čo to máš za sklenený svietiaci znak v predu 
-peha- píše:A počkajte až mi dorazí dačo pekné to zmení výraz Krásky uplne

Mám s toho síce vetry lebo je to radikálný zásah do predku ale čo už dáko sa začať musí a nakolko sa snažím o čistú robotu tak si ta nová úprava musí zobrať daň
Škoda že to nestihnu do BB ale v Olšovci to už bude

Kráska dostala denné svetielka aj s certifikátom a mám je schválené takže paráda už svietim hneď ako naštartujem a vypne sa to pri svetlách alebo pri vypnutí motora,sú napojené len na akumulátor a o všetko ostatné sa stará jednotka
 Kráska dostala denné svetielka aj s certifikátom a mám je schválené takže paráda už svietim hneď ako naštartujem a vypne sa to pri svetlách alebo pri vypnutí motora,sú napojené len na akumulátor a o všetko ostatné sa stará jednotka   Montáž vyzerala zložito ale o 2 hodinky aj s prestávkami bolo hotovo a svietí to neuveritelne skúšali sme to na 1 km a perfektná viditelnosť.Je dobré investovať do kvality
 Montáž vyzerala zložito ale o 2 hodinky aj s prestávkami bolo hotovo a svietí to neuveritelne skúšali sme to na 1 km a perfektná viditelnosť.Je dobré investovať do kvality   

A takto to máme no na živo to vyzerá perfektne a hlavne už sa odlišujem od ostatných tady v okolí
 A takto to máme no na živo to vyzerá perfektne a hlavne už sa odlišujem od ostatných tady v okolí   

Naoplatku ja ti slubujem ze do olsoviec pridem aspon s jednym tapacirom
 Naoplatku ja ti slubujem ze do olsoviec pridem aspon s jednym tapacirom  
 to si už mal dávno spravit tak
  to si už mal dávno spravit tak  svietiš a vôbec otom ani nevieš
 svietiš a vôbec otom ani nevieš  

Ta kočka ma stále dačím prekvapí a to dnešné tankovanie ma posadilo na zadok - Oktávka môže mastiť do dôchodku lebo s jej 4,2 pri vyššej cene nafty je to dobrá drahota
 Ta kočka ma stále dačím prekvapí a to dnešné tankovanie ma posadilo na zadok - Oktávka môže mastiť do dôchodku lebo s jej 4,2 pri vyššej cene nafty je to dobrá drahota 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |