Jedine co je trosku pozitivni ze mam aspon sklo taky pripojistene ale i tak zas starosti...
 Jedine co je trosku pozitivni ze mam aspon sklo taky pripojistene ale i tak zas starosti... 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Jo Hanzy chci sa ťa opítať nebolo by vhodnejšie ten smart vyhodiť a dať tam keď už chceš sekvenciu ,treba Lovtek ten montujeme a je velmi dobrý a tebe by stačilo meniť len predok a aj to ti riešime dosť často .Jo hlavná výhode je že na to majú softvér skoro všade veď je to Český výrobok,ja osobne by som to riešil takto
 Jo Hanzy chci sa ťa opítať nebolo by vhodnejšie ten smart vyhodiť a dať tam keď už chceš sekvenciu ,treba Lovtek ten montujeme a je velmi dobrý a tebe by stačilo meniť len predok a aj to ti riešime dosť často .Jo hlavná výhode je že na to majú softvér skoro všade veď je to Český výrobok,ja osobne by som to riešil takto 

. Nevydrzali. Akurat v sobotu rano si povedali, ze uz stacilo.
 . Nevydrzali. Akurat v sobotu rano si povedali, ze uz stacilo.  . Sadol som do auta a dve hodiny  zhanal otvorenu predajnu s  elektronickymi  suciastkami. Nakoniec som nasiel. Tu najdrahsiu. Normalne za 50, u nich za 250 ...
 . Sadol som do auta a dve hodiny  zhanal otvorenu predajnu s  elektronickymi  suciastkami. Nakoniec som nasiel. Tu najdrahsiu. Normalne za 50, u nich za 250 ...   
  . Mna to minulo o centimetre. Nastastie ....
 . Mna to minulo o centimetre. Nastastie .... . Ktovie, ako na dlho.
 . Ktovie, ako na dlho.

"
 "  

Co s tím naděláš tělo musí jít do hrobu zhuntovaný kdyby člověk zemřel zdrávý a bez bolesti tak to by nebylo vono
 Co s tím naděláš tělo musí jít do hrobu zhuntovaný kdyby člověk zemřel zdrávý a bez bolesti tak to by nebylo vono   

. Ale uz som si zvykol. Riadim sa pravidlom, ze ak sa clovek (v mojom veku - 40) rano zobudi, a nic ho neboli, tak je asi v nebi/pekle
 . Ale uz som si zvykol. Riadim sa pravidlom, ze ak sa clovek (v mojom veku - 40) rano zobudi, a nic ho neboli, tak je asi v nebi/pekle   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |