je to dost možné
 je to dost možné  

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
štuple v tvojich ušiach si viem predstavitLucaso1 píše:mňa a kakosa spoznáte zo štuplami v ušiach
 ale nechápem čo tým autor chce povedat
 ale nechápem čo tým autor chce povedat 
Jarik píše:štuple v tvojich ušiach si viem predstavitLucaso1 píše:mňa a kakosa spoznáte zo štuplami v ušiachale nechápem čo tým autor chce povedat
 špunty v uších?já myslel že se upravují jen avejka
 špunty v uších?já myslel že se upravují jen avejka 
ahaLucaso1 píše:Jarik píše:štuple v tvojich ušiach si viem predstavitLucaso1 píše:mňa a kakosa spoznáte zo štuplami v ušiachale nechápem čo tým autor chce povedat
že nás bude z daleka počuť
 už chrápem
 už chrápem 
 len té sú dost drahé no a podla mna chrom doplnky seknú viac na tmavšiu farbu na bledých zas niečo tmavšie držím palce aj mne tu už niekdo povedal že to mam tesko tuning
 len té sú dost drahé no a podla mna chrom doplnky seknú viac na tmavšiu farbu na bledých zas niečo tmavšie držím palce aj mne tu už niekdo povedal že to mam tesko tuning  no rád by som chcel videt potom to jeho
 no rád by som chcel videt potom to jeho 
 dik,ja alu mám ,ale ted tam mám plechy na zimu,v létě to bude pravy ořechový a v realu to vypadá líp jak na té fotce
 dik,ja alu mám ,ale ted tam mám plechy na zimu,v létě to bude pravy ořechový a v realu to vypadá líp jak na té fotce 
 máš foto tych al.
 máš foto tych al. 

ještě přijdou zrcátka do barvy ať tam tak netrčí
 ještě přijdou zrcátka do barvy ať tam tak netrčí  

ja to tiež zhánam ale zatial ešte nič kryty spet.zrkadiel chrom
 ja to tiež zhánam ale zatial ešte nič kryty spet.zrkadiel chrom 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |