djpsx píše:Super:-) A to vše díky radám tady z fóra. Dík moc.
Aspoň že za ty rady nemusíš platit . BTW neměls v tom účtu zahrnutou v ceně erotickou masáž?
No, špatný by to nebylo, kdyby tam byly ženský, člověče ale bohudík ne, jsou v tom servisu jsou samý chlapi.....
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Blue Lanos píše:Dnes mi niekto uje...kradol take pekne sklicko na mrtvy uhol co som mal nalepene na spataku :cry: :cry: :cry: Nech ziju poctivy ludia... :x
Mně dneska strašně vytočili cyklisti...si myslí, že když je jich patnáct a mají dresy, tak můžou dělat nějakej zasranej peloton a zabírat půl silnice...jsem měl sto chutí je všechny do jednoho srazit do škarpy...zoufalí řidiči se je snažili všelijak předjet, ale byl velkej provoz...a do toho ještě jeden debilní motorkář, kterej kličkoval středem a jel nejmíň stovkou
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Kessler píše:Mně dneska strašně vytočili cyklisti...si myslí, že když je jich patnáct a mají dresy, tak můžou dělat nějakej zasranej peloton a zabírat půl silnice...jsem měl sto chutí je všechny do jednoho srazit do škarpy...zoufalí řidiči se je snažili všelijak předjet, ale byl velkej provoz...a do toho ještě jeden debilní motorkář, kterej kličkoval středem a jel nejmíň stovkou
Poznam to aj nam sa to uz stalo
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
Bohužel, nevím kde je, kam mohl jít, co se stalo. Vždycky se jen zdržoval u domu protože se bál. Byl naučený se každé 2 až 3 hodiny chodit ukazovat a když nepřišel šla jsem ho hledat, v jakoukoli dobu a vždycky jsem ho našla na zahrádce. Nechápu to.