Zase mi neco zvoni v aute :(
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsi mi promluvil z duše...Radmont píše:obcas sa zamyslam ci to ma vobec vsetko zmysel - do stareho auta natlacit tolko penazi, ale potom si do neho sadnem a jednoznacne odpoviem: ma
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Blue Lanos
Radmont píše:obcas sa zamyslam ci to ma vobec vsetko zmysel - do stareho auta natlacit tolko penazi, ale potom si do neho sadnem a jednoznacne odpoviem: ma

Tak tak
 Tak tak  Nijake afto nie je stare len zalezi od toho ako sa k nemu spravas a staras sa on!! Moj lanos vyzera po 6 rokoch ako keby ho vcera vyrobili
  Nijake afto nie je stare len zalezi od toho ako sa k nemu spravas a staras sa on!! Moj lanos vyzera po 6 rokoch ako keby ho vcera vyrobili  A tak si vzdy poviem, ze mam nove auto a tak sa to oplati
  A tak si vzdy poviem, ze mam nove auto a tak sa to oplati  Pesimistickymi myslienkami sa ani nezaoberam
  Pesimistickymi myslienkami sa ani nezaoberam  Imi bude mat urcite diametralne rozdielny nazor
 Imi bude mat urcite diametralne rozdielny nazor    ale je to jeho nazor a jeho rozhodnutie
  ale je to jeho nazor a jeho rozhodnutie 
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Tak sem to nestihl odpovědět Milošovi na jeho problém porvé když sem se s tím setkal přijela paní že jí něco strašně rachotí v motoru já zvednul auto a v předních ramenech zašprajcovaný spousty stěrku řikám opraveno a jede se na skušebku a najednou se ozval zvuk jako když máš v motoru kýbl šroubů no a bylo na švětě že nejen zadní pružiny ale i přední praskaj   Miloši zase se ti zadarmo automaticky postupně snižuje
 Miloši zase se ti zadarmo automaticky postupně snižuje    

Přesně tak!!!Ivan píše:Teď jsi mi promluvil z duše...Radmont píše:obcas sa zamyslam ci to ma vobec vsetko zmysel - do stareho auta natlacit tolko penazi, ale potom si do neho sadnem a jednoznacne odpoviem: ma
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...

Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby

Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...