Moderátor: Blue Lanos

asi bych kablík pod sedadlem radši nerozpojoval, aby se pak třeba nedeaktivoval airbag nebo něco podobného
 asi bych kablík pod sedadlem radši nerozpojoval, aby se pak třeba nedeaktivoval airbag nebo něco podobného 

PLS nemohl by si mi dát konketnější odkaz na ten návod? Nějak to najíti nemohuJarda69 píše:Já jsem to pod palubkou odpojil - návod na www.autokacik.pl - a ještě se chystám přepojit světla, aby svítila jen se zapnutým zapalováním, a bude to

Jo to je taky pravda - jak elegantnípetrm píše:A nebo stačí vždycky když chceš mít otevřený dveře a zapnutý rádio prostě jen vyšroubovat ten křížovej šroubek co drží spínač na sloupku dveří

to mě teda nenapadlo, říká se že v jednoduchosti řešení je krása
  to mě teda nenapadlo, říká se že v jednoduchosti řešení je krása  
jeeeeschomi píše:Sem si jednou nechal přivřenej kufr a to osvetlni v kurfu mi totalne vycoclo baterku. Maji DOBIJECKOU to proste uz dobyt neslo protoze to bylo uplne vybyty. Prijela autorizovana odtahovka a druhej den jsem si šel pro auto. Zcela ZDARMA!!!! A na baterce je zase zeleny kolečko!
 mne uz se toto stalo 2x
  mne uz se toto stalo 2x  
   vzdy som zabudol pritlacit kufor a ked som rano prisiel do garaze otocim klucom a len cvak
  vzdy som zabudol pritlacit kufor a ked som rano prisiel do garaze otocim klucom a len cvak  tak som na 10min. pustil nabijacku na 5A a bolo hotovo afto naskocilo jak nove
  tak som na 10min. pustil nabijacku na 5A a bolo hotovo afto naskocilo jak nove 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |