Moderátoři: Blue Lanos, pejee

No dnes som spolu z bračekom namontoval lapače nečistôt (zasterky) na AVEO .
 No dnes som spolu z bračekom namontoval lapače nečistôt (zasterky) na AVEO .   Samozrelme ELEGANT 2 to istilo na všetkých štyroch kolesách .
  Samozrelme ELEGANT 2 to istilo na všetkých štyroch kolesách .  
 Co je mám tak mi už ani tak netlučou kamínky do spodku jak s origo tak to bylo bubnování jak prase
  Co je mám tak mi už ani tak netlučou kamínky do spodku jak s origo tak to bylo bubnování jak prase  
 ,ale zas tie zadné su dosť vysoko,pri parkovaní,cúvaním nad obrbník nehrozí ich zalomenie,ako na opli,zas naopak na Šunkovcovi som nemal nikde zásterky,to bol dovoz z LX
,ale zas tie zadné su dosť vysoko,pri parkovaní,cúvaním nad obrbník nehrozí ich zalomenie,ako na opli,zas naopak na Šunkovcovi som nemal nikde zásterky,to bol dovoz z LX Dnes sa mi podarilo zadovážiť si redukciu USB do originálneho rádia do nášho AVEA .
 Dnes sa mi podarilo zadovážiť si redukciu USB do originálneho rádia do nášho AVEA .  

Scorpion.11 píše:Jako v zadu na rádiu je nějaká volná koncovka pro toto a bude to funkční?
 Scorpio ja som AVEO kupoval v auguste a na radiu ju mám .
 Scorpio ja som AVEO kupoval v auguste a na radiu ju mám .  
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas

Včera mi došla vanička do kufra .
 Včera mi došla vanička do kufra .   V predchadzajúcom Aveu som mal rovnakú , ale od iného výrobcu tak viem že bude
  V predchadzajúcom Aveu som mal rovnakú , ale od iného výrobcu tak viem že bude   výborná .
 výborná .  
WD žiaľ,zamrznutiu zámkov nezabráni,mam skusenosť z s IbizyLordMMX píše:Dnes som bol zlatíčko umyť a potom som znova zámky nastriekal WD40kou
 ,to skôr silikonovy olej,alebo špecialne kvapalina na rozmrazovanie zámkov,pomáha ako prevencia,WD40 je jednička na rozhýbanie zadrhnutých a zasekávajúcich sa zámkov a pod
 ,to skôr silikonovy olej,alebo špecialne kvapalina na rozmrazovanie zámkov,pomáha ako prevencia,WD40 je jednička na rozhýbanie zadrhnutých a zasekávajúcich sa zámkov a pod A tak to vyzerá na svojom mieste .
 A tak to vyzerá na svojom mieste .  
 , takže od kterého výrobce či prodejce to máš?
 , takže od kterého výrobce či prodejce to máš?| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |