Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Teraz uz ked sme po zraze moze prsat sice nie nie igelit nemam natiahnuty
 Teraz uz ked sme po zraze moze prsat sice nie nie igelit nemam natiahnuty 

Clubová vlajka nemá chybu
  Clubová vlajka nemá chybu   

konecne som vas videl aj osobne
 konecne som vas videl aj osobne 
 . Inak Foxo nepredbehol si ma , ja som bol doma o 16,45, len ešte som išiel do PN ku svokrovcom a k PC som sa teda dostal až terazky. No už aby bola poriadna výkendová akcia
 . Inak Foxo nepredbehol si ma , ja som bol doma o 16,45, len ešte som išiel do PN ku svokrovcom a k PC som sa teda dostal až terazky. No už aby bola poriadna výkendová akcia 
 Ďakujeme všetkým zúčastnením a hlavne Foximu za organizovaní srazu bolo to nádherné poznali sme sa aj s novými členmi a hlavne z AVEO klubu no a počasie bolo proste nádherné cestou tam - na mieste - aj cestou nazad ani kvapka len slniečko takže čas bol vybraný skvelo no a pokec s kamošami to sa nedá ničím nahradiť takže ješte raz FOXO bol to skvelý nápad díky
 Ďakujeme všetkým zúčastnením a hlavne Foximu za organizovaní srazu bolo to nádherné poznali sme sa aj s novými členmi a hlavne z AVEO klubu no a počasie bolo proste nádherné cestou tam - na mieste - aj cestou nazad ani kvapka len slniečko takže čas bol vybraný skvelo no a pokec s kamošami to sa nedá ničím nahradiť takže ješte raz FOXO bol to skvelý nápad díky  
 po predošlom zraze som mal prvý fotkky tu,nečodo,ke´d sa konal v domácom prostredí
  po predošlom zraze som mal prvý fotkky tu,nečodo,ke´d sa konal v domácom prostredí  

, Kľudene sa môže a mal by sa dnešná zraz prezentovať ako 1.Celoslovenský, v našej komunite na FB tak hodlám učiniť
 , Kľudene sa môže a mal by sa dnešná zraz prezentovať ako 1.Celoslovenský, v našej komunite na FB tak hodlám učiniť  chcel som tu vytvoriť samostatnú tému pre fotky a dojmy,ako bolo zvykom po predošlých zrazoch,naozaj bolo to fajn a čo do sortimentu vozidiel by nám mohli závidieť aj Organizátori Manína a Olšovča, boli CRUZE aj SPARK.
 chcel som tu vytvoriť samostatnú tému pre fotky a dojmy,ako bolo zvykom po predošlých zrazoch,naozaj bolo to fajn a čo do sortimentu vozidiel by nám mohli závidieť aj Organizátori Manína a Olšovča, boli CRUZE aj SPARK. 

Ta bílá je moc pěkná,jen ten červený interiér bych asi nechtěla, to spíše modrý..
 Ta bílá je moc pěkná,jen ten červený interiér bych asi nechtěla, to spíše modrý..  
 v podobe vyklapačiek pri ZM, ale inak paradicka cesta, som rad ze som Vás vsetkych opat videl, sem tam nezaskodi taky vyletik a obedik
 v podobe vyklapačiek pri ZM, ale inak paradicka cesta, som rad ze som Vás vsetkych opat videl, sem tam nezaskodi taky vyletik a obedik  a samo ze trosku si pokukat auticka
 a samo ze trosku si pokukat auticka  len 3 mesiace ma delili od nastarsieho auta :
 len 3 mesiace ma delili od nastarsieho auta :  sakra
  sakra  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |