tak to me poser! prazakovina!

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

poly

tak to me poser! prazakovina!

Příspěvek od poly »

Zdarec lidi! Na webu http://www.nalozmetoprazakum.cz/ probíhá naprosto ojedinělý projekt! Vy jej můžete podpořit třeba tím, že si napíšete na info@nalozmetoprazakum.cz o nálepky „naložmetoprazakum“ a my Vám zašleme zdarma poštou na vaši adresu nálepky týkající se akce! Takže: vylepte to, a „naložte to pražákům“! Informace o této akci najdete na www.nalozmetoprazakum.cz J
Reklama

J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Re: tak to me poser! prazakovina!

Příspěvek od J.Bad »

poly píše:Zdarec lidi! Na webu http://www.nalozmetoprazakum.cz/ probíhá naprosto ojedinělý projekt! Vy jej můžete podpořit třeba tím, že si napíšete na info@nalozmetoprazakum.cz o nálepky „naložmetoprazakum“ a my Vám zašleme zdarma poštou na vaši adresu nálepky týkající se akce! Takže: vylepte to, a „naložte to pražákům“! Informace o této akci najdete na http://www.nalozmetoprazakum.cz J
Co to je za 3,14čovinu??To je chytrý od Pražáka!!
Funguje to nějak divně - vyšel mi Pražák pouze na 55% !!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

hmm tak to se zas nekdo vytahnul.je zvlastni ze treba nase firma ma pobocku v praze ostrave a ve varech.
v ocich naseho vedeni je ostrava to nejlepsi a my v praze to nejhorsi.vary jsou nekde v prumeru.
smutne na tom je ze v ostrave maji asi 6 mechaniku kteri vydelaji stejne penize jako my v praze jen s tim rozdilem ze my jsme tam byli 2.ted jsme tam 4 a jsme daleko pred ostravou.tak co je na nas spatneho?
jinak podle testu prazaka jsem prazak na 40 procent.
to je stejne deb....
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Chevrolet lacetti 1,4 - stale clenem klubu
BMW E36 cabrio 2,0 i pro ten super pocit nahore bez😀
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Již jenom nadpis mě napovídal, že se nemám zajímat co je pod odkazem. Navíc to byl první příspěvek od dotyčného, což je podezřelé. -P -P -P
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Topol

Příspěvek od Topol »

V.Brousek píše:Již jenom nadpis mě napovídal, že se nemám zajímat co je pod odkazem. Navíc to byl první příspěvek od dotyčného, což je podezřelé. -P -P -P
Pěkný den :D
Teda Vendo já to otevřel teď kuli tobě.Říkám si dospělej chlap tak se musím podívat .Jinak podezřelý odkazy neotvírám kvuli červům a trojákům :!: Takže odkazy jsem stejně neotevřel nemusím každou 3,14 vidět :!:
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Topol píše:
V.Brousek píše:Již jenom nadpis mě napovídal, že se nemám zajímat co je pod odkazem. Navíc to byl první příspěvek od dotyčného, což je podezřelé. -P -P -P
Teda Vendo já to otevřel teď kuli tobě.Říkám si dospělej chlap tak se musím podívat .Jinak podezřelý odkazy neotvírám kvuli červům a trojákům :!: Takže odkazy jsem stejně neotevřel nemusím každou 3,14 vidět :!:
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
Ahoj Vláďo,
mám noťas slušně zabezpečen,červů jiné havěti se nebojím.
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no Vašku i Topole já to ani neotvíral jsem " pražák " a dělení na pražáky a ostatní pokládám za blbost, bohužel připouštím, že existuje...no dva roky jsem jezdil s ostravskou R.Z. na služebním a polismeni se chovali jinak, než když mám vlastní tedy pražskou, tedy daň nevím za co...šnůry, zácpy komunikace prostě nestačí, o nám proboha kdo závidí, nevím...

Inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
cobyll

Příspěvek od cobyll »

Serpico píše:...no Vašku i Topole já to ani neotvíral jsem " pražák " a dělení na pražáky a ostatní pokládám za blbost, bohužel připouštím, že existuje...no dva roky jsem jezdil s ostravskou R.Z. na služebním a polismeni se chovali jinak, než když mám vlastní tedy pražskou, tedy daň nevím za co...šnůry, zácpy komunikace prostě nestačí, o nám proboha kdo závidí, nevím...

Inu mějte se fajn
...já nejsem pražák - jsem Havířováko-Hlučíno-Třebíčák přesazený na valašské kotáry, ale dělení na lidi a Pražáky se mi taky nelíbí. To už by někdo mohl škatulkovat třeba hasiče a ty ostatní, brejlovce a ty ostatní, tlusťochy a ty ostatní... prostě opravdu 3,14čovina jako mraky...

PS: mám v Praze bráchu se segrou ...:-)
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Je to kekel a škoda slov se víc vyjadřovat...ja dostal 65%... -i
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já jsem pražák z 25% :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
koniQ
Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň

Příspěvek od koniQ »

ty vole jako je to mozne ze som vacsi prazak ako ivoš? :) ja mam 35 % -i
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km

blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:D Já jsem hlavně člověk :D
Serpico

Příspěvek od Serpico »

:D Já jsem hlavně člověk :D...a o tom to je Václave, proto jsi tady na našem webu...

A mějte se fajn, ať jste odkukoliv na webu se nerozlišujem, dělení ponechme jiným, třeba poslancům ( už nás jednou rozdělili a to snad stačilo...)
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Topol

Příspěvek od Topol »

Toto mě poslala neteř která je z Prahy tak jako vlastní autobiografii o pražácích to beru :lol: :lol: :lol:

POZOR NA PRAŽÁKY!!!!!!!
Pražák je úplně cizí člověk. Na první pohled vypadá, že je dokonce z jiné planety. To je však jen zdání. Pražák je z Prahy, což je naprosto zvláštní stát uprostřed naší české země, kde kromě Pražáků žijí ještě politici.

V Praze je možné úplně všechno. Celý národ tam posílá peníze a Pražáci si je pak rozdělují mezi sebou.

Pražák nemá žádné jméno, které by stálo za zapamatování. Kdo si jméno udělá, přestává být Pražákem a stává se Karlem Gottem nebo Jardou z Prahy.

Pražáků je všude plno. Přemisťují se hlavně autem, v poslední době všichni jezdí na kolech v legračních trenýrkách s plínkami. Pořád spěchají a telefonují.

Čím se Pražák živí, není známo. Jisté je, že nic nedělá a ani dělat neumí. Údajně snad i nepravidelně dochází do zaměstnání a má z toho prachů jako šlupek.

Za ženu má Pražák Pražandu, línou a marnivou ženskou, která Pražáka terorizuje.

Pražanda sedí doma a čte časopisy, kde jí radí, jak zabít čas. Pražák ji musí vozit za povyražením. Jinak otravuje, vymýšlí kraviny a ječí na děti. V létě se opaluje.

Pražanda musí mít bazén. Pěstuje fíkus a pelargonie. Nevaří ani nepeče.
Když něco přece jen zkusí, nežerou to ani slepice.

Své děti Pražáci drží doma u počítače. Přerostly jim přes hlavu, bojí se jim něco říct a nechávají je být. Nutí je jenom do angličtiny. S tou začínají už v jeslích.

Pražáci drží mezi sebou. Scházejí se u chat a vykládají si o tom, kam jeli, kam pojedou, jak se jim jelo, co tam snědli a na kolik je to přišlo.
Jinak sedí na zahradě, pečou buřty, koukají na televizi, luští křížovky a sečou trávník.

Mimo sekání trávníku si Pražák sám vůbec nic neudělá. Normální člověk si proto u něj může přijít na pěkné peníze. Při jednání ale musí být ve střehu; Pražák chytračí a zkouší různé fígle, jak nezaplatit.

Pražáci jsou celí posedlí zdravím a hygienou. Shánějí se po zdravém jídle, ale jedí prášky po kilech.
Milují ochranné pomůcky. Pořád se myjí a sprejují a uklízejí a luxují.
I na zahradě! Luxují i listí a pečlivě vypichují pampelišky z trávníku.

Když je Pražákovi padesát, tak Pražandě uteče. Najde si mladší, ale zase úplně stejnou Pražandu.

Opuštěné paničky, Pražandy, loví všude, i na vsi. Spadeno mají hlavně na staré mládence s pěkným gruntem. Když si nějakého vyhlídnou, nemá proti jejich čarování šanci. Nacpou se mu do baráku, dotáhnou ho na úřad a on pak na ně musí dřít až do smrti.

Své mrtvé nechávají Pražáci spálit a pak si je vystavují doma v obýváku. Pokud se jedná o tchýni, tak v garáži. Zato pietně pohřbívají své psy a kočky.
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Tady je něco k tematu - možná mnozí znaj kdo nezná ať poslouchá... to Pražáky vystihuje...

http://www.youtube.com/watch?v=rzw8EpjXVTU
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Odpovědět

Zpět na „POKEC“