A moc se tam zase tesim,protoze se mi tam moc libi,Liptovsky Mikulas,Liptovska Mara,Vysoke Tatry,Zapadne Tatry...to je parada...hned bych tam jel bydlet...
 A moc se tam zase tesim,protoze se mi tam moc libi,Liptovsky Mikulas,Liptovska Mara,Vysoke Tatry,Zapadne Tatry...to je parada...hned bych tam jel bydlet...  

Moderátor: Blue Lanos

VSE?!Hanzy píše:ja mam k750i za 5000 a ma to vse...
 To bych si nedovolil tvrdit ani o sve N80, ktera toho umi asi tak 1000x vic.
 To bych si nedovolil tvrdit ani o sve N80, ktera toho umi asi tak 1000x vic.  Jinak mobil jsem si nikdy pod 16 tisic bez DPH jeste nekupoval, tak tu tak nebrecte, nemate k tomu duvod.
 Jinak mobil jsem si nikdy pod 16 tisic bez DPH jeste nekupoval, tak tu tak nebrecte, nemate k tomu duvod. 

Jinak ale dobra volba...Ja jen vždy trosku pockam az cena sleze niz... a mp3 a slusny fotak ma i k750i...Goose píše:Ja mam SE W850i...chtel jsem mobil co bude fungovat jako Mp3 prehravac,bude mit dobrej fotak a tak a navic jsem nedokazal odolat jeho vzhledu...
slusny fotak = aspon 3Mpix a makro nebo lepe 5Mpix a autofokus?Hanzy píše:Jinak ale dobra volba...Ja jen vždy trosku pockam az cena sleze niz... a mp3 a slusny fotak ma i k750i...Goose píše:Ja mam SE W850i...chtel jsem mobil co bude fungovat jako Mp3 prehravac,bude mit dobrej fotak a tak a navic jsem nedokazal odolat jeho vzhledu...

Jinak som začínal s Nokií ale dost ma zklamala a už sa to nezlepšilo lebo mám vlastne kamoša ktorý mobili predáva a tak som skúšal Nkovú NOKIU ale nič moc oproti SE-810 i
 Jinak som začínal s Nokií ale dost ma zklamala a už sa to nezlepšilo lebo mám vlastne kamoša ktorý mobili predáva a tak som skúšal Nkovú NOKIU ale nič moc oproti SE-810 i  

Jinak je na každo lebo každý má jiný vkus kolega ku príkladu nedá dopustiť na samsung ale ten je hroznej
 Jinak je na každo lebo každý má jiný vkus kolega ku príkladu nedá dopustiť na samsung ale ten je hroznej  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |