Dostal jsem ke katalyzátoru nějaký tmel od Bosalu, tak to tam budu muset nějak zapatlat, aby to nefoukalo.
 Dostal jsem ke katalyzátoru nějaký tmel od Bosalu, tak to tam budu muset nějak zapatlat, aby to nefoukalo.Výfuk
Moderátor: Blue Lanos
- 
				michal.vrzak
- Reklama
Nemyslím , že by měl Matiz I kvalitní výfuk , ale jezdím denně , takže se každý den výfuk vysuší , nejhorší je popojíždět jen pár KM , pak to ve výfuku zkondenzuje a když to pak odstavíte na týden  a takhle to děláte často , tak může odejít i za dva - tři roky .......

MATIZ SE 0.8  r.v. 2000 modrá metla     a     NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V  r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e

- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem rabiát
----------------------Docent píše:Ale né, Vazoune, to není kvalitou, ale ohleduplným zacházením. Já mám na Matýzkovi zatím taky originál, a v dubnu mu bude 7 let... A originál baterku jsem měnil na podzim.
Vážený kolego " Docente " to chceš snad říci , že jsem na svýho Matize SE
r.v.07/2002 - RABIÁT ???To teda NE !!!
 Ale asi na tom " Tomášově "
 Ale asi na tom " Tomášově "vysvětlení něco bude. V letním čase se jezdí více nežli v zimě,to je pravdou.
Ale podle mýho názoru hodně záleží na oblasti, kde se v zimě více solí , a
to v našem regionu " Šluknovska "se děje až až. Nejsem na svýho Matízka
ras. Než jej strčím do garáže, dbám na to abych vyklepal sníh a zmrazky z
pod podběhů a blatníků, no a vidíš - zadní díl jsem musel měnit po 3 1/2 r.
protože ve sváru uhnil v místě kde je navařený ochranný plech. Po dešti se
také snažím abych jej uklízel pokud možno oschlý, ale vše marně. Ošetřený
spodek a dutiny a stejně rezne a rezne , tak co s tím
 čau " Vazoun "
 čau " Vazoun " 
výfuk
...no Vazoune máš prostě smůlu - ve sváru to je klasika, jinak výfuk hnije i zevnitř ( díky katalyzátoru se ohřívá ) sáhni si na něj po jízdě, ale to víš ( to ti nemusím psát )....jinak k baterce, to je to samý někdo má kliku a ten druhý prostě né...to je život ( záleží na intervalu jízd, případného dobíjení po zimě atd. , faktorů je více - včetně napětí dobíjení nemělo by přesahovat 14,5 V, to poznáš praskají žárovky). S tím si prostě nedělej hlavu...nech to jiným..
co sem tady na nettu, tak tě řadím k těm šetrným a starostlivým ke svému autu...máš ho prostě pro radost " mrně nemravný " ( ta vaše spotřeba, ale to jenom závidím...)
mějte se fajn

co sem tady na nettu, tak tě řadím k těm šetrným a starostlivým ke svému autu...máš ho prostě pro radost " mrně nemravný " ( ta vaše spotřeba, ale to jenom závidím...)
mějte se fajn

97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

serpico
- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Kurna pri pohlade na tu policajtku sem se pomylil a poslal to 2x tak sem to opravil ale co kdyz bude pri ceste stat to bude prusvih kdyz se pomylim  

Naposledy upravil(a) -peha- dne úte led 30, 2007 15:25, celkem upraveno 1 x.

- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Budu se toho držet
-------------------Docent píše:Pánové, tenhle thread se jmenuje VÝFUK, né FUKHOTAM!
Jinak, Vazoune, s díly na auto je to jako s manželkou: některá ti vydrží celý život, jinou musiš vyměnit po krátké době.
Budu se toho " Docente " držet - a klukum " Fukhotam " nezávid´jsou ještě
mladí , nám už jen na pokoukání - vid´?

čau " Vazoun " s tou
 čau " Vazoun " s touvýdrží máš pravdu - mám už druhou 40 roků

polis
...no peha bohužel, tu můžeš potkat až v jiném světě, kam se musíme časem odebrat všichni bez rozdílu a bez úplatku....
mějte se fajn

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico

serpico
výfuk
....no Docente manželku si vybíráme a s náhradními díly je to stejné, jde o to kupovat originály díly, mě v Tempo servisu měnili kuláky a vydržely mi 4tis. km ( už jsem zde zmiňoval - nesouhlasil ani kónus a to je základ ), teď mám originál byly dražší oba asi za 1 400 - měl jsem slevu díky našemu servru 20% - a to mi taky doporučil palikx ( jeho zkušenosti jsou k nezaplacení )....
mějte se fajn

mějte se fajn
serpico

serpico

A co takhle země původu ? Nesouvisí to s kvalitou vozu ?
 A co takhle země původu ? Nesouvisí to s kvalitou vozu ? 
 , ještě jsem jí v Praze nikde neviděl
 , ještě jsem jí v Praze nikde neviděl  Serpico dej návod kudy jezdit
  Serpico dej návod kudy jezdit